Onko kaapissasi muumimukeja?

Me ostamme ne!

Kiinnostaako muumimukien hinnat? Ota kuva muumiastioistasi ja lähetä se sähköpostilla osoitteeseen info@muumimukitrahaksi.fi tai WhatsAppin kautta/tekstiviestinä numeroon 044 2449696. Saat tarjouksen vielä saman päivän aikana. Meille voit tarjota muumimukien lisäksi myös muita muumiastioita. Ostamme niin uusia kuin käytettyjäkin muumiastioita aina yksittäisestä tuotteesta suuriin kokoelmiin asti. Muumimukin arvo voi vaihdella paljonkin mm. kysynnän ja kuntoluokituksen mukaan, joten älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Meiltä saat varmasti asiantuntevan hinta-arvion ostotarjouksemme yhteydessä. Parhaimmillaan asiakkaamme on saanut kokoelmastaan yli 15 000 euroa.

Muumiastioiden myyminen meille on aina helppoa, nopeaa ja luotettavaa. Tuhansien tyytyväisten asiakkaiden lisäksi olemme nykyään myös Moomin Charactersin virallinen lisenssinhaltija.

Mikäli asutte Turussa, voimme hakea muumimukit lähes samalla sekunnilla, ja Turku – Helsinki väliä seilaamme tasaisin väliajoin. Nouto onnistuu myös muilta paikkakunnilta tapauskohtaisesti – etenkin suuremmat muumikokoelmat pyrimme aina noutamaan kotiovelta.

Mikäli muumimukit lähtevät postin matkaan, pakkaamisessa kannattaa käyttää riittävän isoa laatikkoa, jotta pakkausmateriaalia saa paljon mukaan. Rypistetty sanomalehtikin toimii varsin hyvin, kunhan sitä on riittävästi. Tärkeintä on, ettei astiat pääse liikkumaan paketin sisällä, eikä yksikään ole suorassa kontaktissa paketin reunoihin.muumimukien hinnat, muumimuki hinta, muumimuki arvo, muumimukit hinta, muumimukit arvo