Muumifiguuri Atelier Fauni Muumipappa (1950-luku)

109,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Atelier Faunin muumifiguuri Muumipappa. Figuuri on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Kaikki osat toista kättä lukuunottamatta ovat tallella, mutta kulumaa ja käytön jälkeä löytyy. Toimitettaessa tuote pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 719 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Atelier Fauni on Helena Kuuskosken ja hänen näyttelijäpuolisonsa Martti Kuuskosken vuonna 1952 perustama yritys. Ensimmäiset Muumi-nukkefiguurit Atelier Fauni valmisti kaksi vuotta myöhemmin. Tove Jansson kuuli Atelier Faunin käsintehdyistä muumihahmoista ystävältään Vivica Bandlerilta. Janssonin kerrotaan ihastuneen hahmoihin niin paljon, että hän teki heidän kanssa lisenssisopimuksen, jonka myötä Atelier Fauni sai maailmanlaajuiset yksinoikeudet vastaavien muumihahmojen valmistukseen.

Nukkefiguureja on tehty monesta eri muumihahmosta useilla eri variaatioilla. Atelier Faunin muumihahmot valmistettiin alusta loppuun käsin. Valmistusmateriaaleina käytettiin vain ensiluokkaisen korkealaatuista puuta, nahkaa, turkista ja Marimekon kankaita.

Kurkkaa myös muut 1950-luvun tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta Atelier Fauni -hahmo ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumituotteita. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.