Muumifiguuri Miska (1950-luku)

249,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut erittäin harvinainen Leo Tykkyläisen valmistama muumifiguuri Miska. Korkeutta figuurilla on n. 4 cm. Figuuri on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Figuuri on täysin ehjä eikä pinnassa ole krakeloitumaa. Figuurin pinnassa on hieno kiilto tallella. Nämä 50-luvun figuurit ovat harvoin säilyneet täysin ilman vaurioita. Toimitettaessa figuuri pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 716 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Erittäin harvinainen Leo Tykkyläisen valmistama muumifiguuri Miska. Leo Tykkyläinen (1919-1984) sai vuonna 1956 Tove Janssonilta yksinoikeuden valmistaa pieniä keramiikkamuumeja Stockmann-tavaratalolle. Tykkyläinen valmisti verstaassaan kymmentä erilaista muumihahmoa arviolta yhteensä noin 15 000 kappaletta monilla erilaisilla värivariaatioilla. Hän sai paikan Arabian tehtaalta vuonna 1964, jolloin myös muumihahmojen valmistusoikeudet siirtyivät kyseenomaiselle yhtiölle. Korkeutta figuurilla on n. 4 cm.

1950-Luvun Muumi minifiguriinit ovat Tove Janssonin äidin Signe Hammarsten-Janssonin muotoilemia. 1950-luvulla Muumi minifiguriineissä esiintyvät Muumipappa, Muumimamma, Muumipeikko, Niiskuneiti, Poliisimestari, Tuutikki, Mymmellin tytär, Nuuskamuikkunen, Pikku Myy, Miska ja Niisku.

Kurkkaa myös muut Muumifiguurit tästä.

Löytyykö sinulta Muumifiguuri ja haluaisit myydä sen? Me ostamme myös Muumifiguureja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.02 kg