Muumikulho Mörkö (2005-)

12,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä Arabian muumikulho Mörkö. Kulho on hyvässä kunnossa. Kulhon lasitteessa on muutama valkoinen piste ja/tai haaleita pintanaarmuja. Värit ovat vahvat ja lasitteessa on hieno kiilto tallella. Toimitettaessa kulho pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 165 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumikulho Mörkö tuli kauppoihin vuonna 2005. Harva on kiinnittänyt huomiota Mörön sukupuoleen muuten kuin omien mielikuviensa perusteella. Monille onkin usein yllätys, että Mörkö on naispuolinen. Mörkö-muumimuki nousi ennen näkemättömään suosioon vuonna 2019, kun Suomen A-maajoukkue voitti jääkiekon maailmanmestaruuden. Suomen joukkueen kapteenina kisoissa toimi Marko Anttila, joka sai kisojen aikana lempinimen Mörkö pitkän ja vaikuttavan kokonsa vuoksi. Lempinimi yhdistettiin pian muumeista tuttuun Mörkö-hahmoon, jolloin myös mukien suosio ampaisi nousuun. Mukit ehtivätkin loppumaan lähes kaikista Suomen kaupoista lähes puoleksi vuodeksi. Katso video Mörkö-mukista Youtube-kanavaltamme.

Kurkkaa myös muut Mörkö-tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta Mörkö-muumikulho ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumikulhoja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.30 kg