Muumimuki Fazer 321/400 (2004)

8999,90

Muumimukien Graalin malja tarjolla! Myynnissä kuvan Arabian muumimuki Fazer. Muki on Arabian valmistamista muumimukeista kaikkein harvinaisin. Mukia valmistettiin numeroitu 400 kappaleen erä joulumarkkinoille vuonna 2004. Mukia myytiin ainoastaan Fazerin kahvilassa Helsingissä. Kuvitus perustuu Tove Janssonin Fazerille piirtämään mainokseen. Tämä yksilö on uudenveroinen ja täysin virheetön. Järjestysnumero on 321/400. Hintaan sisältyy henkilökohtainen toimitus Suomen rajojen sisällä.

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 631 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Kaikkien aikojen harvinaisin ja ehdottomasti nykyään arvokkain tuotannosta poistunut muumimuki, jouluaiheinen Fazer-muumimuki, on tilaustyönä valmistettu harvinaisen pienenä, vain 400 kappaleen eränä. Karl Fazer Café tilasi Arabialta numeroidun erän myyntiin jouluksi 2004 sen jälkeen, kun Fazerin arkistosta oli löytynyt Tove Janssonin piirtämä joulumainos, johon myös mukin kuvitus perustuu. Mukista ei ole tarrallista versiota. Fazer-mukia myytiin aikanaan joko sellaisenaan tai läpinäkyvään sellofaaniin käärittynä, jota koristi punainen Fazer-nauha. Katso video Fazer-mukista Youtube-kanavaltamme.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Fazer-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.