Muumimuki Hurraa! (2012)

54,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Hurraa. Muki on todella hyvässä kunnossa. Ei näkyviä valkoisia pisteitä tai tummumia. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 256 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Hurraa! oli myynnissä vuonna 2012. Tämä erikoismuumimuki tuotiin markkinoille sen kunniaksi, että Helsinki valittiin vuoden 2012 design-pääkaupungiksi. Mukin kuvitus pohjautuu Tove Janssonin kuvakirjaan Kuka lohduttaisi Nyytiä?. Kirjassa oleva alkuperäinen piirros puistossa juhlivista Muumilaakson asukkaista sopi hyvin kuvaamaan maailman design-pääkaupunkivuoden tunnelmaa Helsingissä.

Vaikka kyseessä on niin sanottu erikoismuki, mukin pohjassa on tavallinen muumimukin leima. Mukin lisäksi tuotesarjasta löytyy myös samana vuonna myyty lusikka. Tuotteita myytiin vain virallisten World Design Capital Helsinki -yhteistyökumppaneiden kautta. Rajallisen saatavuuden vuoksi muki onkin tänä päivänä haluttu keräilykohde. Katso video Hurraa!-mukista Youtube-kanavaltamme.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Hurraa!-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg