Muumimuki Loikoilua (2020) *TARRA*

19,90

Uusi kesän 2020 Arabian muumimuki Loikoilua on nyt tilattavissa! Tilaamalla kesäsesonkimukin meiltä varmistat itsellesi ensiluokkaisen yksilön ilman valmistusvirheitä, sillä tarkastamme jokaisen mukin erikseen. Lisäksi saat mukin heti ensimmäisten ihmisten joukossa, ilman pelkoa siitä, että muki ehtii loppumaan kaupoista. Toimitukset alkavat heti julkistuspäivän aamuna 8.4. Kaikki samassa tilauksessa olevat tuotteet toimitetaan samalla kertaa. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 640 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Loikoilua on vuoden 2020 kesäsesonkimuki. Mukin kuvitus pohjautuu Tove Janssonin Viidakkoelämää-sarjakuvaan. On lämmin kesäpäivä ja muumiperhe nukkuu puutarhassa. Muumimamma, joka rakastaa ulkona nukkumista, on iloinen siitä, että tällä kertaa mukana on koko perhe. Muumipeikko ja Niiskuneiti ovat kietoutuneet saman viltin alle, ja Muumipappa on riippumatossaan. Auringon laskiessa yksikään muumeista ei murehdi huomista.

Tove Janssonin elämäntyötä ja Muumi-tarinoita on vaikea kuvitella ilman merta. Tätä nykyä Itämeri on kuitenkin maailman saastuneimpien joukossa. Itämeren asiaa näkyväksi tuodakseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään miljoona euroa John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Jokaisesta myydystä Loikoilua-muumimukista lahjoitetaan yksi (1) euro John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren puhdistamiseen ja perinnön varjelemiseen.

Kurkkaa myös muut kesäsesonkimukit tästä.

Löytyykö sinulta Loikoilua-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.