Muumimuki Loikoilua (2020) *TARRA*

19,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Loikoilua. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. HUOM! Kuvista poiketen mukissa saattaa olla toisen värinen tarra. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Varastossa

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Loikoilua on vuoden 2020 kesäsesonkimuki. Mukin kuvitus pohjautuu Tove Janssonin Viidakkoelämää-sarjakuvaan. On lämmin kesäpäivä ja muumiperhe nukkuu puutarhassa. Muumimamma, joka rakastaa ulkona nukkumista, on iloinen siitä, että tällä kertaa mukana on koko perhe. Muumipeikko ja Niiskuneiti ovat kietoutuneet saman viltin alle, ja Muumipappa on riippumatossaan. Auringon laskiessa yksikään muumeista ei murehdi huomista.

Tove Janssonin elämäntyötä ja Muumi-tarinoita on vaikea kuvitella ilman merta. Tätä nykyä Itämeri on kuitenkin maailman saastuneimpien joukossa. Itämeren asiaa näkyväksi tuodakseen Moomin Characters on yhteistyössä John Nurmisen Säätiön kanssa rakentanut läpi Muumien 75-vuotisjuhlavuoden 2020 kestävän #MEIDÄNMERI-kampanjan. Kampanjan avulla levitetään tietoa erilaisista keinoista auttaa Itämerta sekä kerätään miljoona euroa John Nurmisen Säätiön työhön, jonka tarkoituksena on puhdistaa ja suojella Itämerta sekä sen ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Jokaisesta myydystä Loikoilua-muumimukista lahjoitetaan yksi (1) euro John Nurmisen Säätiön työhön Itämeren puhdistamiseen ja perinnön varjelemiseen.

Kurkkaa myös muut kesäsesonkimukit tästä.

Löytyykö sinulta Loikoilua-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg