Muumimuki Moominvalley Park Japan (2019)

59,90

Myynnissä Arabian muumimuki Moominvalley Park Japan. Erittäin haluttu muki, joka on myynnissä ainoastaan Japanin Moominvalley Park -teemapuistossa. Tarra on paikoillaan. HUOM! Myynnissä olevissa mukeissa on erilaisia pieniä valmistusvirheitä. Mukissa voi olla esimerkiksi: huonokuntoinen tarra, lieviä värivirheitä lasitteen alla, nyppyjä lasitteessa, todella pieniä puuttuvia paloja pohjan ”ringissä” tai muita vastaavanlaisia pieniä virheitä. Mukaan tulee myös alkuperäinen säilytyslaatikko. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti.

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 639 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Moominvalley Park Japan tunnetaan myös nimellä japanimuki tai japanin muki. Kyseessä ei kuitenkaan ole Japanissa valmistettavien Yamaka-mukien tuotos, vaan Arabian lanseerama tuote. Muki tuotiin myyntiin ainoastaan Japanin Hannossa sijaitsevaan Moominvalley Park -teemapuistoon 16.3.2019 alkaen. Mukin pieni tuotantomäärä yhdessä vaikean saatavuuden kanssa on tehnyt siitä yhden halutuimmista muumimukeista. Katso video Moominvalley Park Japan -mukista Youtube-kanavaltamme.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Moominvalley Park Japan-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.