Muumimuki Muki roosa (1990-1993)

689,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä kuvan tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Muki roosa. Tämä ns. roosa sarjakuvamuki on yhdessä Muki vihreän kanssa ensimmäinen tuotantoon tullut Teema-sarjan muumimuki. Muki on ikäisekseen todella hyvässä kunnossa. Lasitteessa on neljä pientä valkoista pistettä ja yksi lyijykynän kärjen kokoinen painauma aivan mukin alareunassa. Värit ovat todella vahvat ja lasitteessa on hieno kiilto tallella. Ei tummumia. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 151 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muki roosa ilmestyi vuonna 1990. Muki tunnetaan myös nimellä Roosa sarjakuva. Roosa sarjakuva sekä samana vuonna ilmestynyt Vihreä sarjakuva jäivät toistaiseksi ainoiksi muumimukeiksi, joissa hyödynnettiin kokonaisen sarjakuvastripin kuvituksia kokonaisuudessaan. Erityisesti juuri sarjakuvamukit ovat sittemmin nousseet himoituiksi keräilyharvinaisuuksiksi, joista muumimukikeräilijät ovat olleet valmiita maksamaan satoja euroja. Katso video Muki roosasta Youtube-kanavaltamme.

Puheessa ja keskusteluissa tämä muki saatetaan joskus sekoittaa myöhemmin ilmestyneeseen Tumma roosa -muumimukiin, joka on kuitenkin huomattavasti yleisempi, joskin silti haluttu muumimuki.

Löytyykö sinulta Muki roosa -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.