Muumimuki Muki roosa (1990-1993)

649,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä kuvan tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Muki roosa. Tämä ns. roosa sarjakuvamuki on yhdessä Muki vihreän kanssa ensimmäinen tuotantoon tullut Teema-sarjan muumimuki. Muki on hyvässä kunnossa. Lasitteessa on pari valkoista pistettä, sekä hentoja pintanaarmuja. Mukin yläreunasta puuttuu yksi todella pieni palanen. Värit ovat todella vahvat ja lasitteessa on upea kiilto tallella. Ei tummumia. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 151 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muki roosa ilmestyi vuonna 1990. Muki tunnetaan myös nimellä Roosa sarjakuva. Roosa sarjakuva sekä samana vuonna ilmestynyt Vihreä sarjakuva jäivät toistaiseksi ainoiksi muumimukeiksi, joissa hyödynnettiin kokonaisen sarjakuvastripin kuvituksia kokonaisuudessaan. Erityisesti juuri sarjakuvamukit ovat sittemmin nousseet himoituiksi keräilyharvinaisuuksiksi, joista muumimukikeräilijät ovat olleet valmiita maksamaan satoja euroja. Katso video Muki roosasta Youtube-kanavaltamme.

Puheessa ja keskusteluissa tämä muki saatetaan joskus sekoittaa myöhemmin ilmestyneeseen Tumma roosa -muumimukiin, joka on kuitenkin huomattavasti yleisempi, joskin silti haluttu muumimuki.

Löytyykö sinulta Muki roosa -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.