Muumimuki Muki roosa (1990-1993)

349,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä kuvan tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Muki roosa. Tämä ns. roosa sarjakuvamuki on yhdessä Muki vihreän kanssa ensimmäinen tuotantoon tullut Teema-sarjan muumimuki. Muki on muuten erinomaisessa kunnossa, mutta mukin kahvan alemman kiinnityskohdan yläpuolella on kuitenkin pieni pintahalkeama (kuva 4). Lasitteessa on ainoastaan muutama todella pieni valkoinen piste. Ei naarmuja. Värit ovat erittäin vahvat ja lasitteessa on hieno kiilto tallella. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muki roosa ilmestyi vuonna 1990. Muki tunnetaan myös nimellä Roosa sarjakuva. Roosa sarjakuva sekä samana vuonna ilmestynyt Vihreä sarjakuva jäivät toistaiseksi ainoiksi muumimukeiksi, joissa hyödynnettiin kokonaisen sarjakuvastripin kuvituksia kokonaisuudessaan. Erityisesti juuri sarjakuvamukit ovat sittemmin nousseet himoituiksi keräilyharvinaisuuksiksi, joista muumimukikeräilijät ovat olleet valmiita maksamaan satoja euroja. Katso video Muki roosasta Youtube-kanavaltamme.

Puheessa ja keskusteluissa tämä muki saatetaan joskus sekoittaa myöhemmin ilmestyneeseen Tumma roosa -muumimukiin, joka on kuitenkin huomattavasti yleisempi, joskin silti haluttu muumimuki.

Löytyykö sinulta Muki roosa -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0,25 kg