Muumimuki Muki vihreä (1990-1993)

619,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä kuvan tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Muki vihreä. Tämä ns. vihreä sarjakuvamuki on yhdessä Muki roosan kanssa ensimmäinen tuotantoon tullut Teema-sarjan muumimuki. Muki on hyvässä kunnossa. Lasitteessa on muutama pieni valkoinen piste ja yksi ohut n. kahden senttimetrin pituinen vaalea naarmu. Ei tummumia. Värit ovat todella vahvat ja lasitteessa on hieno kiilto tallella. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 150 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Ensimmäinen Teema-mallinen muumimuki Muki vihreä ilmestyi vuonna 1990. Muki tunnetaan myös nimellä Vihreä sarjakuva. Jo ensimmäisiin muumimukeihin haluttiin myös pohjaleima, jossa Arabian oman leiman lisäksi on viittaus muumeihin. Sama kuva maalaavasta muumista on kulkenut mukana liki jokaisessa sittemmin ilmestyneessä muumimukissa muutamaa erikoispohjaleimaa lukuun ottamatta. Katso video Muki vihreästä Youtube-kanavaltamme.

Muki vihreä sekä Muki roosa ovat tänä päivänä erittäin harvinaisia. Huippukuntoista yksilöä on haastava löytää.

Löytyykö sinulta Muki vihreä -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.