Muumimuki Muumipeikko (2013-2018) *TARRA*

15,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä  tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Muumipeikko. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 080 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Muumipeikko tuotiin markkinoille yhdessä pinkin Niiskuneidin kanssa vuonna 2013, mutta poistui sieltä vuotta Niiskuneitiä aiemmin vuonna 2018. Mukin kuvitus on Tove Janssonin sarjakuvasta Talonrakennus, jossa Mymmeli ja hänen lapsensa ovat vallanneet Muumitalon. Sarjakuvassa Pikku Myy ja Niiskuneiti ehdottavat Muumipeikolle, että hän rakentaisi oman talon hänelle ja Niiskuneidille. Katso video Muumipeikko-mukista Youtube-kanavaltamme.

Muumipeikon ollessa Muumi-tarinoiden päähahmo, on luonnollista, että Arabia mielellään nostaa Muumipeikon esiin uusimalla hänelle osoitetun hahmomukin tasaisin väliajoin. Vuonna 2019 saimmekin uuden, nurmenvihreällä taustalla olevan Muumipeikko-mukin.

Kurkkaa myös muut Muumipeikko-tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta Muumipeikko-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.