Muumimuki Niiskuneiti (2013-2019) *TARRA*

13,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä Arabian tuotannosta poistunut muumimuki Niiskuneiti pinkki. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 081 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Pinkki Niiskuneiti-muumimuki julkaistiin vuonna 2013 edellisenä vuonna tuotannosta poistetun keltaisen Niiskuneiti-mukin korvaajaksi. Pinkki versio puolestaan poistui tuotannosta vuonna 2019, ja tilalle saimme tällä kertaa Niiskuneidin lilalla taustavärillä. Katso video Niiskuneiti-mukista Youtube-kanavaltamme.

Samaan aikaan pinkin Niiskuneiti-mukin kanssa julkaistiin myös muun muassa matala lautanen. Vuoteen 2007 asti Arabia julkaisi hahmomukien yhteydessä kaksipuoleisia matalia lautasia. Vuosien 2009-2013 ajan Arabialla oli valikoimissaan ainoastaan matalia lautasia, joissa kussakin oli esiteltynä useampi Muumilaakson merkittävimmistä hahmoista. Vuonna 2013 lanseerattu pinkki Niiskuneiti sai oman lautasensa Arabian valikoimaan, joskin tällä kertaa vain yksipuoleisena.

Kurkkaa myös muut Niiskuneiti-tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta Niiskuneiti-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.