Muumimuki Nuuskamuikkunen ja tulenhenki (2020) *TARRA*

14,90

Uusi kesän 2020 Arabian muumimuki Nuuskamuikkunen ja tulenhenki on nyt tilattavissa! Tilaamalla mukin meiltä varmistat itsellesi ensiluokkaisen yksilön ilman valmistusvirheitä, sillä tarkastamme jokaisen mukin erikseen. Lisäksi saat mukin heti ensimmäisten ihmisten joukossa, ilman pelkoa siitä, että muki ehtii loppumaan kaupoista. Toimitukset alkavat heti julkistuspäivän aamuna 1.6. Kaikki samassa tilauksessa olevat tuotteet toimitetaan samalla kertaa. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 647 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Nuuskamuikkunen ja tulenhenki on jatkoa ensimmäiselle neljän mukin sarjalle, joiden kuvitus pohjautuu uuteen Moominvalley-animaatiosarjaan. Mukin kuvitus on peräisin animaatiosarjan toisen tuotantokauden jaksosta, jossa Muumilaaksoa uhkaa tulivuorenpurkaus. Kirjaimellisesti kuumottavassa tehtävässä Muumipeikon on autettava Nuuskamuikkusta palauttamaan pieni tulenhenki takaisin tulivuoren syövereihin.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Nuuskamuikkunen ja tulenhenki -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.