Muumimuki Toven Juhla (2014) *TARRA*

32,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Toven Juhla. Muki on uusi. Tarrat ovat paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 046 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Toven juhla tuotiin markkinoille vuonna 2014, kun Muumien luojan Tove Janssonin syntymästä tuli kuluneeksi sata vuotta. Pääosa mukin kuvituksesta pohjautuu Janssonin Vaarallinen matka -kirjaan. Mukista löytyy myös silmälasillinen versio, joka on huomattavasti normaalia Toven juhla -muumimukia harvinaisempi, sillä vain joka kuudennessa eli 16,66 prosentissa mukeista on sisäpuolella silmälasit. Muki saikin nimen Toven juhla rillimuki. Katso video Toven juhla -muumimukista Youtube-kanavaltamme.

Toven juhla -sarjassa oli mukien lisäksi myös kolme erikokoista kannellista purkkia. Katso kaikki Toven juhla -tuotteet tästä. Tuotteiden pohjassa oli erikoismukeille tyypillinen normaalista poikkeava pohjaleima. Jokaisesta myydystä Toven juhla -sarjan tuotteesta lahjoitettiin kaksi euroa UNICEF-hyväntekeväisyysjärjestölle, jolla tuettiin lasten koulutusta ympäri maailmaa.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Toven juhla -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg