Muumimuki Tummansininen, uniikki värikokeilu (1991-1999)

8999,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä uniikki värikokeiluversio Arabian muumimukista Tummansininen. Tämä keltainen värikokeiluversio on ainutlaatuinen taiteilijakappale ja sellaisenaan ainoa maailmassa. Värikokeilumukit merkataan mukin pohjassa näkyvän nelinumeroisen värikoodin avulla, joka on tässä mukissa 6365. Jokaista värikokeiluversiota on valmistettu vain yksi kappale. Värikokeilumukit usein hävitetään, mutta joitakin yksilöitä on päätynyt valmistajan, suunnittelijan tai tehtaan työntekijän omiin kokoelmiin. Muki on virheettömässä kunnossa. Lasitteessa on uudenveroinen kiilto tallella. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1154 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Tummansininen tunnetaan myös nimellä sininen Muumipappa tai Pullopostia. Arabian muumituotteiden suunnittelun aloittanut Tove Slotte jäi esikoisensa syntymän aikaan äitiysvapaalle, jolloin hänen sijaisekseen palkattiin freelance muotoilijana toiminut Camilla Moberg. Moberg suunnittelikin 90-luvulla yhteensä neljä eri muumimukia, tämä muki mukaan lukien. Katso video Tummansinisestä Youtube-kanavaltamme.

Tämä keltainen värikokeiluversio mukista on ainutlaatuinen taiteilijakappale ja sellaisenaan ainoa maailmassa. Muumimukien valmistusprosessissa mukeille kokeillaan usein useampaa eri taustaväritystä. On äärimmäisen tärkeää löytää mukin kuvitukselle juuri täydellinen taustaväri. Nämä eri värikokeilut merkataan mukin pohjassa näkyvän nelinumeroisen värikoodin avulla. Jokaista värikokeiluversiota on valmistettu vain yksi kappale. Värikokeilumukit usein hävitetään, mutta joitakin yksilöitä on päätynyt valmistajan, suunnittelijan tai tehtaan työntekijän omiin kokoelmiin. Voit lukea lisää värikokeiluversioista Moomin.com-artikkelista.

Kurkkaa myös muut 90-luvun muumituotteet tästä.

Löytyykö sinulta Tummansininen-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg