Muumimuki Tuu-tikki violetti (2016-)

8,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä tuotannosta poistunut Arabian muumimuki Tuu-tikki violetti. Muki on todella hyvässä kunnossa. Ei näkyviä valkoisia pisteitä tai tummumia. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 291 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,
 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Tuu-tikki violetti julkaistiin vuonna 2016. Kuvituksen muki on saanut Tove Janssonin Taikatalvi-romaanista. Violetti kuosi korvasi sinisen Tuu-tikki -mukin sen poistuttua tuotannosta. Violetti Tuu-tikki -muki oli Esi-isä -mukin kanssa ensimmäiset mukit, joissa hahmojen nimet painettiin pohjaleimaan. Nimet ovat sittemmin vaihdettu englanninkielisiksi. Kuvituksessa Tuu-tikki soittaa posetiivia Pikku Myyn tanssiessa etualalla. Taustalla komeilee myös tuttu uimahuone. Tuu-tikki on Muumilaaksossa harvoja, joka ei nuku talviunta. Näin ollen hänellä on aikaa esimerkiksi kalastella, jota hän tekee kuvituksessa mukin toisella puolella. Pienenä yksityiskohtana myös teksti “Tove” on piilotettuna mukiin. Katso video Tuu-tikki violetti -mukista Youtube-kanavaltamme.

Kurkkaa myös muut Tuu-tikki -tuotteet tästä.

Löytyykö sinulta Tuu-tikki violetti -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg