ALE!
 

Muumimuki Vuorilla (2021) *TARRA*

99,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Uusi vuoden 2021 Arabian erikoismuumimuki Vuorilla on nyt tilattavissa! Mukia myydään vain Norjassa sekä virallisissa Muumi-verkkokaupoissa. Ostorajoitus 6 kpl / tilaus. Suurin osa norjalaisista jälleenmyyjistä on jo myynyt varastonsa loppuun, eikä uusia eriä ole enää tulossa. Muki on uusi. Tarra on paikoillaan. Toimitettaessa muki pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Varastossa

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Vuorilla on suunniteltu erityisesti Norjan markkinoille. Kauppojen hyllyiltä mukia ei tule olemaan saatavilla muualla kuin Norjassa. Norjan ulkopuolella muki on saatavilla ainoastaan virallisista Muumi-verkkokaupoista.

Vuorilla-mukin kuvitukset perustuvat Tove Janssonin sarjakuviin Muumipeikko ja velvollisuudentunto (1958) ja Aloitamme uuden elämän (1956). Kuvitukseen on haettu Norjan maisemista tuttuja elementtejä, kuten vuoria ja vuonoja. Samankaltaiset maisemat ovat tuttuja myös Muumilaaksosta. Toisella puolella mukia Muumipeikko on lähtenyt retkelle vuoristoon Nuuskamuikkusen kanssa. Toisella puolella taas Muumimamma viettää päiväänsä rauhassa lämpimässä vedessä kylpien.

Tove Janssonin muumitarinat ovat kautta aikojen käsitelleet tärkeitä yhteiskunnallisia asioita, kuten yksinäisyyttä, erilaisuutta ja hyvinvointia. Muumimukien avulla on vuosien varrella osallistuttu näiden tärkeiden aiheiden tukemiseen. Tällä kertaa Fiskars lahjoittaa jokaisesta vuoden 2021 aikana myydystä Vuorilla-muumimukista 10 kruunua Pelastakaa Lapset ry:n paikalliseen toimintaan Norjassa. Kampanjalla tuetaan lasten oikeuksia ja tasa-arvoisuutta.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Vuorilla-muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.25 kg