ALE!
 

Muumimuki Vuorilla + Muumin päivä (2021) *UUSI*

219,80 149,90

• Nopea toimitus 1-7 vrk • Ehjänä perille

Myynnissä Arabian erikoismuumimukit Vuorilla sekä Muumin päivä 2021 edullisempaan yhteishintaan. Säästä lähes 70 euroa. Mukit ovat uusi. Tarrat ovat paikoillaan. Muumin päivä -mukin mukana on myös alkuperäinen lahjapakkaus. Toimitettaessa mukit pakataan huolellisesti uusiutuvia pakkausmateriaaleja käyttäen.

• Laajat maksutavat

muumimukit rahaksi

Loppunut varastosta

Varasto loppu

 

Kuvaus

• Kuntotarkastetut tuotteet • Myös lasku/osamaksu • Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

Muumimuki Vuorilla

Muumimuki Vuorilla on suunniteltu erityisesti Norjan markkinoille. Kauppojen hyllyiltä mukia ei tule olemaan saatavilla muualla kuin Norjassa. Norjan ulkopuolella muki on saatavilla ainoastaan virallisista Muumi-verkkokaupoista.

Vuorilla-mukin kuvitukset perustuvat Tove Janssonin sarjakuviin Muumipeikko ja velvollisuudentunto (1958) ja Aloitamme uuden elämän (1956). Kuvitukseen on haettu Norjan maisemista tuttuja elementtejä, kuten vuoria ja vuonoja. Samankaltaiset maisemat ovat tuttuja myös Muumilaaksosta. Toisella puolella mukia Muumipeikko on lähtenyt retkelle vuoristoon Nuuskamuikkusen kanssa. Toisella puolella taas Muumimamma viettää päiväänsä rauhassa lämpimässä vedessä kylpien.

Tove Janssonin muumitarinat ovat kautta aikojen käsitelleet tärkeitä yhteiskunnallisia asioita, kuten yksinäisyyttä, erilaisuutta ja hyvinvointia. Muumimukien avulla on vuosien varrella osallistuttu näiden tärkeiden aiheiden tukemiseen. Tällä kertaa Fiskars lahjoittaa jokaisesta vuoden 2021 aikana myydystä Vuorilla-muumimukista 10 kruunua Pelastakaa Lapset ry:n paikalliseen toimintaan Norjassa. Kampanjalla tuetaan lasten oikeuksia ja tasa-arvoisuutta.

Muumimuki Muumin päivä 2021

Muumimuki Muumin päivä on jatkumoa alkuperäiselle Muumin päivä -mukille vuodelta 2018. Muumin päivänä juhlistetaan muumien luojan, Tove Janssonin, syntymäpäivää 9. elokuuta. Tätä erikoismukia on tuotettu rajoitettu erä.

Muumin päivä -mukin kuvitus perustuu Tove Janssonin kirjaan Taikatalvi (1957) sekä laulukirjaan Visor från Mumindalen (1993). Kuvituksessa nähdään tunnelmallinen kevätpäivä ilta-aurinkoineen. Mukissa nähdään kevään ensimmäinen päivä. Muumilaakson läpi virtaava joki on sulanut, ja Muumimamma ja Muumipeikko odottavat sillankaiteella talven jälkeen Muumilaaksoon palaavaa Nuuskamuikkusta. Mukin kuvitus on tyylillisesti hyvin lähellä vuoden 2018 Muumin päivä -mukia. Muki myydään kauniissa lahjapakkauksessa, jossa toistuu tunnelmallinen kuvitus.

Kurkkaa myös muut erikoismukit tästä.

Löytyykö sinulta Muumin päivä tai Vuorilla -muumimuki ja haluaisit myydä sen? Me myös ostamme muumimukeja. Klikkaa tästä, täytä lomake ja saat tarjouksen vielä saman päivän aikana.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg